Pop up


Vanwege de huidige coronaomstandigheden kunnen wij helaas geen grote groepen in onze keuken ontvangen voor een kookworkshop. Daarom zijn we deze zomermaanden open als restaurant.

Met plezier verzorgen onze chefs van woensdag tot en met zaterdag een drie- of viergangendiner, met wekelijks wisselende gerechten.

Wij bieden je de mogelijkheid om eerst een borrel te drinken in ons bargedeelte, voordat je aan tafel gaat in de andere ruimte. Ook na afloop kun je nog een drankje blijven drinken.

Naast het vaste menu organiseren wij in de weekenden ook workshopdiners. Hierbij wordt een van onze kookworkshops door de chef bereid en kun je een kijkje nemen in de keuken. Ook krijg je na afloop alle recepten opgestuurd, zodat je er later nog eens van kunt genieten! De kosten hiervoor zijn €29,50 pp en ieder weekend zal er een andere workshop bereid worden:

  • 19/20 juni Spaanse tapas en pinchos
  • 26/27 juni Streetfood
  • 3/4 juli   Asian bites
  • 10/11 juli La cucina Italia

 

Mail je reservering naar reserveren@kookmeesters.nl
Indien je last-minute wilt reserveren raden wij aan om te bellen.


Menu Juli:

 

Voorgerecht:

Salade van kalfsstaartstuk  | gele paprika-piccalillycrème  | dressing van coquille en kappertjes 

Optioneel tussengerecht:

Gegratineerde grote tijgergarnaal thermidor

Hoofdgerecht:

Scholfilet in roomboter  | inktvis parelcouscous  | langoustine jus  | lamsoren

Nagerecht:

Pavlova  | rood fruit  | tonkabonenroom

3 - gangenmenu €34.50
4 - gangenmenu €42.50